You are here: Почетна

Хари Потер

ВИКЕНД КИНО УТРО: ХАРИ ПОТЕР
Локација:: Центар за култура, Битола
Време: сабота, 19 февруари 2011 11:00

ВИКЕНД КИНО УТРО: ХАРИ ПОТЕР

Локација:: Центар за култура, Битола

Време: сабота, 19 февруари 2011 11:00

Концерт

poster_Petrol

30 години Центар за култура - Битола

Kultura_plakat_Оваа година Центарот за култура прославува еден голем и значаен јубилеј, 30 години од неговото основање. По тој повод Центарот за култура организира прослава со богата културна програма во периодот од 29.09.2010 година до 08.10.2010 година.

ПРОГРАМА:

Повеќе...

Репертоар за ден 01.09.2010

Дневен репертоар